Kia Ultimate Karting Sedona predstavljen za SEMA događaj

Izvor: Moto.rs, 31.Okt.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kia Ultimate Karting Sedona predstavljen za SEMA događaj

Kia je predstavila Ultimate Karting Sedona model pred debi ovog modela na SEMA događaju. Dizajniran da slavi način na koji su mnogi vozači u istoriji krenuli u svet auto trka, Ultimate Karting Sedona model ima Kinetic Motorsprots Red eksterijer sa vinilnom grafikom.

Ova van takođe ima 20“ aluminijumske točkove kao i specijalno izrađenu prikolicu za vožnju karting vozila. Nema informacija da li je ovaj model dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << neke modifikacije performansi u odnosu na standardni Sedona model koji poseduje 3.3L V6 motor koji razvija 276ks snage i 335Nm obrtnog momenta.

foto © Kia

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Ferrari prikazao program za personalizaciju u vidu nekoliko prilagođenih FF modela

Izvor: Moto.rs, 01.Nov.2014, 18:00

Ferrari je prikazao nekoliko veoma kustmizovanih FF modela koji pripadaju klijentima koji su personalizovali svoje automobile kroz Tailor Made program. Ferrari je Tailor Made program pokrenuo 2011. godine za one koji nisu zadovoljni standardnim Ferrari modelima...Tailor Made program ne uključuje nikakva...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.