Kia GT koncept će biti predstavljen uskoro, možda već spreman za proizvodnju

Izvor: Moto.rs, 23.Jul.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kia GT koncept će biti predstavljen uskoro, možda već spreman za proizvodnju

Prema najnovijim izveštajima Kia gradi unapređenu verziju svog GT koncepta. Dok je originalni koncept predstavljen na sajmu u Frankfurtu 2011. godine, novi koncept je već spreman za proizvodnju, kaže se u glasinama koje su se pojavile nedavno.

Ovo najverovatnije znači da će vozilo izgubiti svoja vrata sa šarkom sa zadnje strane i točkove od ugljeničnih vlakana koje je posedovao original. Malo toga je poznato o ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << potencijalnom modelu, ali spekulacije ukazuju da bi vozilo moglo da bude predstavljeno na jednom od većih sajmova automobila u toku ove ili početkom naredne godine, što znači ili u Los Angelesu u novembru mesecu ili u Detroitu u januaru naredne godine.

foto © Kia

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.