KIA se uzda u pomoć Kralja

Izvor: Autoportal.rs, 23.Okt.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIA se uzda u pomoć "Kralja"

Najbolji košarkaš današnjice je letos promenio tim, vratio se u svoj rodni grad i sada je spreman da krenu u napad na novu NBa titulu. Sa povratkom kući stigao je i veliki sponzorski ugovor sa jednom automobilskom kompanijom.

LeBron Džejms je bez sumnje najbolji košarkaš današnjice, ako ne i najbolji svih vremena. Ono što on reklamira vrlo lako i vrlo brzo se proda. Zato ne čudi što se KIA >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << odlučila da im "Kralj" bude novo zaštitno lice.

Džejmsova zvanična titula u promociji luksuzne limuzine K900 jeste "ambasador luksuza". Pored njega koreanski proizvođač se odlučio i za sponzorske ugovore sa Rafaelom Nadalom i još jednim NBA košarkašem, Blejkom Grifinom.

"Vozio sam KIA K900 i pre nego što sam ušao u partnerstvo sa ovim proizvođačem, tako da sam veoma uzbuđen što sam postao prvi ambasador ovog brenda," rekao je Džejms.

LeBron je i ranije pokazao koliko voli KIA automobile. Obzirom na popularnost koju ovaj košarkaš ima u Sjedinjenim Američkim Državama, a i šire, trebalo bi da njegovo ime donese povećanje u prodaji za kompaniju KIA.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.