11.11.2016 ::: Kia vodi u Australiju!

Izvor: AutoMagazin, 11.Nov.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11.11.2016 ::: Kia vodi u Australiju!

Teniski grand slem turnir Australian Open, koji spada među najvažnije teniske turnire na svetu, svake godine se odvija zadnje dve sedmice januara u Melburnu. Već od 1905. godine je Australian Open jedan od četiri grand slem turnira među koje još spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open...

Kia, koja je glavni sponzor turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << još od 2002., nakon završetka nagradnog konkursa „Kia te vodi u Australiju“ će 8. decembra izvući dobitnika/cu, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Sretnici će iz zime otputovati na australijsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melburnu uživo pratiti najbolje tenisere sveta.

Nakon online prijave na visit.kia.rs ili www.kia.rs/test_drive i odgovora na nagradno pitanje, obavljene vožnje s jednim od modela Kia stranka može uz malo mašte osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dve osobe.

Nagrada uključuje i 3 noćenja za dve osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju i razgledavanje Melburna.

Nagradni izlet je predviđen krajem januara 2017. - na vrhuncu australske letnje sezone. Sve što moraju avanturisti uraditi je da se online prijave na test vožnju, odgovorite na jednostavno pitanje i testiraju željenu Kiju. Nagradni konkurs traje do 6. 12. 2016.

PR
Pogledaj vesti o: Australian Open,   US Open,   Roland Garros,   Wimbledon

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.