(VIDEO) NA GURKU: Pogledajte kako putnici pokreću avion u Sibiru na minus 52!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NA GURKU: Pogledajte kako putnici pokreću avion u Sibiru na minus 52!

Jedan od njih je postavio snimak na Jutjub na kome se vidi kako grupa putnika gura avion Tupoljev na snegom i ledom prekivenoj pisti

Putnici aviona kompanije „Sajbirija er“ morali su da izađu iz aviona i da ga poguraju na temperaturi od minus 52 stepena Celzijusa zbog toga što mu se zamrzla šasija.

Jedan od njih je postavio snimak na Jutjub na kome se vidi kako grupa putnika gura avion „Tupoljev“ na snegom i ledom prekivenoj pisti.

U toku je istraga povodom ovog incidenta kojom će se utvrditi kako je došlo do toga da putnici guraju avion.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pogledajte-kako-putnici-pokrecu-avion-u-Sibiru-na-minus-52

Izvor: medio.rs, 26.Nov.2014

Jedan od njih je postavio snimak na Jutjub na kome se vidi kako grupa putnika gura avion Tupoljev na snegom i ledom prekivenoj pisti..Putnici aviona kompanije „Sajbirija er“ morali su da izađu iz aviona i da ga poguraju na temperaturi od minus 52 stepena Celzijusa zbog toga što su mu se točkići...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.