Izvor: Danas, 10.Avg.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trejler „Pedeset nijansi - siva“ hit na Jutjubu

Trejler za film „Pedeset nijansi - siva“ ima preko 100 000 pregleda na Jutjub kanalu distributerske kuće Taramount film. Premijerno prikazan na svetskom nivou 24. jula ovaj trejler izazvao je veliko interesovanje širom sveta.

Film na velika platna naših bioskopa 12. februara 2015. godine. U pitanju je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << u preko 100 miliona primeraka, čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson. Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka, i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž... Reditelj je Sem Tejlor - Džonson.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.