Teodosić poludeo, Obradović ga smirivao (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Feb.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić poludeo, Obradović ga smirivao (VIDEO)

Pogledajte trenutak kada je Miloš Teodosić izgubio živce i krenuo na Luiđija Lamoniku, zbog čega ga je u svlačionici smirivao trener Fenerbahčea.

Foto: YouTube printscreen

Miloš Teodosić izgubio je živce u napetoj završnici velikog derbija Evrolige, koji je okončan porazom CSKA u Moskvi od Fenerbahčea.

Posle jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << duela u završnici meča, Teodosiću je dosuđen faul, zbog čega je naš najbolji košarkaš "pukao" i umalo se fizički sukobio sa sudijama, koje su ga poslale u svlačionicu pre vremena.

Tea su jedva zadržali saigrači u trenutku kada je želeo dodatne odgovore od, pogađate, Luiđija Lamonke, čuvenog italijanskog sudije.

Posle meča, trener Fenerbahčea Željko Obradović, rekao je ...

"Išao sam kod Teodosića i pokušao da ga smirim, jer se jako dobro poznajemo. Zemljaci smo... Reč je o sjajnom sportisti i igraču koji je reagovao u afektu. Svi grešimo, pa i on. Za njega je najbolje da se smiri i da nauči da podnese poraz", rekao je Obradović.

CSKA je izgubio rezultatom 75:81, pa je tako Fener uspeo da vrati brejk iz prvog kruga Top 16 faze u Istanbulu. "Armiji" je ovo tek drugi poraz u Evroligi ove sezone, prvi od gostovanja u Pireju grčkom Olimpijakosu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.