Srpski K1 borac oboren na pod pred finale, a onda je Stanija ušla u ring u kratkom šorcu i sve ih nokautirala (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski K1 borac oboren na pod pred finale, a onda je Stanija ušla u ring u kratkom šorcu i sve ih nokautirala (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Veska

Srpski K1 borac Rade Opačić nije uspeo da se domogne titule na turniru u Beogradu, pošto je zaustavljen u polufinalu. Iako je imao veliku podršku publike, Srbin nije uspeo da se izbori sa sjajnim holandskim borcem Fabiom Kvasijem.

On je u nekoliko navrata doveo 19-godišnjeg Opačića u nokdaun poziciju u bacao ga na pod. Posebno je bio upečatljiv udarac kolenom u glavu, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Opačić bio u teškoj situaciji u poslednjoj rundi, ali je uspeo da se izvuče iz teške pozicije. Ipak, u nastavku nije uspeo da se vrati i Holanđanin je zabeležio pobedu.

Opačić je svakako ostavio veoma dobar utisak i pokazao da je pred njim velika budućnost.



Titulu je na kraju osvojio ukrajinski borac Roman Kirikija, koji je bio dominantan protiv Holanđanina.

Publiku je posebno impresionirala starleta Stanija Dobrojević, koja je imala ulogu ring devojke, koja pokazuje broj rundi. Na sebi je imala kratak šorc i izmamila je uzdahe i publike i boraca.

A video posted by Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) on Oct 27, 2016 at 3:19pm PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.