Srđan Dinčić u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem

Izvor: Story, 08.Okt.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Dinčić u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem

U petak, 9.10. sa početkom u 22.00h kod Ivana Ivanovića gostovaće stand up komičari Srđan Dinčić, Aleksandar Perišić i Nikola Silić.

Ivan Ivanović, foto: Youtube printscreen

Srđan Dinčić družio se sa TV publikom Prve u ponedeljak, a i ovog petka zabavljaće gledaoce u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem. Ovoga puta kao gost.

Zajedno sa još dvojicom stand up komičara - Aleksandrom Perišićem i Nikolom Silićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << - pričaće o ovoj vrsti komedije. Saznaćemo koliko je popularna u Srbiji, a koliko u svetu, ko su  stand up komičari i gde se mogu videti njihovi nastupi.

Specijalno za gledaoce Prve, momci će izvesti delove iz svojih nastupa, što će emisiji dati dodatni humoristički ton.  Za muzički potpis kao i obično zadužena je Ana Štajdohar sa svojim bendom.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.