Spektakularno otvaranje trećeg po redu Mts Balkan Tube Festa

Izvor: NovaEnergija.net, 24.Jun.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularno otvaranje trećeg po redu Mts Balkan Tube Festa

U podne u velikoj dvorani Sava Centra pred mnogobrojnim posetiocima, mahom mladih, otvoren je ovogodišnji festival jutjub kulture – Mts Balkan Tube Fest.
Pevačica i jutjuberka Ruža Rupić, imala je tu čast da prva započne programski deo manifestacije uz pesmu pevačice Pink “Get the party started”, nakon čega je upriličena ceremonija otvaranja uz “još veći selfi ikad”.

Veliki broj dece i roditelja napunilo je celu salu, kao i prostor ispred nje. >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Od ranih jutarnjih sati, fanovi regionalnih jutjub zvezda, strpljivo su čekali da se otvore vrata kako bi upoznali sve one koje svakodnevno gledaju putem interneta.
Kako je sve to izgledalo, pogledajte u galeriji u prilogu:



Fotograf: Marko Obradović Edge
Pogledaj vesti o: Jutjub,   Fest

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Balkan jutjub fest večeras i sutra u Sava Centru

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Jun.2017

Pripadnici kako tradicionalnih medija tako i influenseri sa društvenih mreža, okupiće se večeras i sutra na novom Balkan Tjub Fest-u (Balkan Tube Fest), festivalu jutjub kulture koji će se održavati u Sava Centru – 24. i 25. juna.. . .Kako se rodila sama ideja o okupljanju jutjubera rekao nam...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.