Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA KINE: Zahavi gazi pod palicom nedodirljivog Piksija! Viljaš Boaš bolji od Pelegrinija (VIDEO)

Tim Dragana Stojkovića Piksija, Guangžu R&F slavio je pobedu od 2:1 (0:1) nad Đangsuom i to posle velikog preokreta u drugom poluvremenu.

Piksijeva mašina nastavlja da melje. Dok drugi imaju preskupo plaćene zvezde, njegov Guangžu za sada vuče Eran Zahavi. Danas je Izraelac postigao nova dva pogotka i to vrlo lepa. No, nije sve krenulo idealno za tim srpskog stručnjaka, pošto je domaćina u vođstvo doveo Aleks Tešeira u 35. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Izvor: youtube / HOT SPORT)
Međutim, još jednom je Stojkovićev sastav pokazao karakter, što ga krasi mnogo više nego druge timove u ligi. U 62. minutu Zahavi postiže svoj prvi i verovatno najlepši pogodak na utakmici.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)
Posle 15 minuta Zahavi je postigao svoj drugi pogodak, još jednom sa distance, i tako kompletirao preokret Guangžua, i što je najvažnije, sačuvao svom timu lidersku poziciju na tabeli Superlige Kine. Velika pobeda.
U još jednom derbiju dana Šangaj SIPG koji predvodi Andre Viljaš Boaš je na svom stadionu dočekao Hebei Maurisija Pelegrinija i ostvario je veliki trijumf rezultatom 3:0.
Domaćini su do ključnog vođstva stigli u prvom poluvremenu golovima Venžun Lua i Lei Vua, u 20. i 26. minutu.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

(Izvor: youtube / HOT SPORT)
Hulk je odigrao još jedan dobar meč, ali ga nije krunisao pogotkom, dok je Oskar uspeo da se upiše u strelce u 67. minutu sa ‘bele tačke’ za konačnih 3:0 za Šangaj SIPG.
Šampion Guangžu Evergrande savladao je Liaoning, takođe posle preokreta, pošto su gosti vodili golom iz penala Lukimue, a proekret doneli Lin Gao i Gulart deset minuta pre kraja utakmice.

Superliga Kine, 6. kolo:
Petak, 21. april:
Peking Guan – Tianđin Kuanđan 1:1 (0:1)
(Lei Li 82 – Ke Sun 42)
Guangžu Evergrande – Liaoning 2:1 (0:0)
(Lin Gao 74, Gulart 81 – Lukimua p. 69)
Đangsu – Guangžu R&F 1:2 (1:0)
(Tešeira 35 – Zahavi 62, 77)
Šangaj SIPG – Hebei 3:0 (2:0)
(Venjun Lu 20, Lei Vu 26, Oskar p. 67)
Subota, 22. april:
09.30 Tianđin Teda – Đanbian
13.35 Guangžu Žičeng – Šangaj Šenhua
Nedelja, 23. april:
09.30 Čančung Jatai – Henan
10.30 Šandong Luneng – Čongkuing Lifan


 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SUPERLIGA KINE: Zahavi gazi pod palicom nedodirljivog Piksija! Viljaš Boaš bolji od Pelegrinija (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.