Procurele prljave tajne “Čuvara plaže”

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Maj.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurele prljave tajne “Čuvara plaže”

Dok se snima filmska verzija jedne od najseksepilnijih TV serija svih vremena, u javnost cure sočni detalji sa snimanja serije u kojem su učestvovale neke od najvećih seks bombi današnjice. Džena Li Nolin, koja je glumila nestašnu Neli, ispričala je da su se njene kolege često iskradale sa snimanja i odlazili na seks ekskurzije u svojim prikolicama. Foto: Printscreen – youtube Čini se da trčkaranje u crvenim kupaćim kostimima nije bila jedina vežba tokom snimanja. – Brzo sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << naučila, iako je to bilo moje prvo snimanje, ako se prikolica ljulja, ne kucaš na vrata – našalila se Džena tokom razgovora o seriji. Njen bivši kolega Dejvid Čokači, koji je glumio Kodija pojasnio je zašto seks na snimanju takve serije nije ništa čudno. – Sve vreme bili smo goli na plaži, po ceo dan smo bili zajedno. Sunce i okean podstiču različite stvari – rekao je. O seksu tokom snimanja ove serije svojevremeno je progovorila i Pamela Anderson. – Oh, svi smo imali seks svuda. Oh, svi smo imali seks svuda. U prikolicama, iza njih, oko njih. Mislim da sam spavala sa svima bar jednom  – rekla je. Serija se emitovala od 1989. do 2001. godine, a snimanje filma upravo je završeno. Ono što danas sve zanima jeste da li je snimanje filma bilo jednako vruće kao snimanje serije.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Procurile strogo čuvane tajne "Čuvara plaže"

Izvor: Blic, 30.Maj.2016, 08:01

Dok se snima filmska verzija jedne od najpopularnijih TV serija svih vremena, u javnost su procureli sočni detalji sa snimanja u kom su učestvovale neke od najvećih seks bombi današnjice...Džena Li Nolin, koja je glumila nevaljalu Nili Kepšou je ispričala da su se njene kolege često iskradale...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.