Pre 30 godina sa Žarkom Lauševićem je bila zvezda filma “Oficir s ružom”, bila je seks simbol u Jugoslaviji, a ovako danas izgleda Ksenija Pajić (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Mar.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 30 godina sa Žarkom Lauševićem je bila zvezda filma “Oficir s ružom”, bila je seks simbol u Jugoslaviji, a ovako danas izgleda Ksenija Pajić (VIDEO)

Printskrin: Youtube/FILM PLANET

Davne 1987. godine po prvi put emitovan je film "Oficir s ružom", koji je postao popularan širom bivše Jugoslavije. Pored Žarka Lauševića, koji je igrao lik partizanskom oficira Petra, glavna zveda ovog ostvarenja bila je i glumica Ksenija Pajić, koja je glumila lik Matilde, u koju se Petar zaljubljuje.

U ovom istom ostvarenju glumica iz Zagreba snimila je i golišave scene u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kadi, zbog čega je stekla status seks simbola u Jugoslaviji.

Podsetimo se nekih scena iz filma "Oficir s ružom" sa Ksenijom Pajić:



Ksenija Pajić ima 55 godina i dalje se bavi glumom aktivno. Često je glumila u sapunicama, poput serije "Ljubav u zaleđu", "Ponos Ratkajevih", "Obični ljudi"...  Živi u Zagrebu, a u vezi je sa jednim zagrebačkim lekarom. Bila je u braku sa pijanistom Emilom Vukovom s kojim ima ćerku Vitu.

Printskrin: Youtube/Alpha info

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.