Policajac unakazio ženu vezanu lisicama (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac unakazio ženu vezanu lisicama (VIDEO)

Američki policajac crnac optužen je na Floridi za nanošenje teških telesnih povreda. On je svom snagom u stomak udarao ženu vezanu lisicama.

Foto: youtube/printscreen

Policajac Akinjemi Borisade (26) nosio je uniformu poslednjih godinu dana, a vezanu ženu je prebio u sredu ispred jednog kafea u Džeksonvilu prilikom privođenja kojem se opirala.

Policija je pozvana nakon što se žena, zaposlena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u tom kafiću, posvađala sa gazdom, koji joj je rekao da ide, ali je ona odbila.

Žena je postala agresivna kada je stigla policija.

Opirala se kada su policajci pokušali da joj stave lisice i nekoliko puta je pokušala da udari i ugrize policajce.

Na snimku nadzorne kamere vidi se da je pokušala da šutne policajca, koji je na to odgovorio brutalnim premlaćivanjem.

"Mogao je da joj pristupi i bez udaraca. Nije bilo potrebe za batinama", rekao je zamenik šerifa u Džeksonvilu Pet Ajvi.

Policajac koji je prebio ženu je uhapšen.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.