Podivljale šoperke razbucale američku Zaru

Izvor: Mondo, 19.Apr.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podivljale šoperke razbucale američku Zaru

Na Youtube je dospela slika velike svađe u jednoj od prodavnica Zare u SAD, u kojoj je medgan podelilo pet žena. Tuča šoperki je u jednom trenutku ličila na meč kečera.

Foto: @peteososh22/Youtube

Tuča je izbila u petak u prodavnici na Ritenhaus skveru u Filadelfiji. Bilo je divlje i pez pardona, pokazuju snimci na društvenoj mreži, javlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Dejli mejl".

U jednom trenutku je "bilo svega", od šamaranja, preko čupanja, do razmena krošea. Jedna od dama u svađi se čak popela na stočić i da njega skočila na jednu od suparnica.

Obezbeđenje je pokušalo da tuču prekine, ali bez uspeha. Pozvana je policija ali je "zakasnela" pa nije bilo hapšenja.

Razlog ovakvo krajnje neuobičajenog ponašana, čak i za Amerikance, u gradu čije ime inače na grčkom znači Bratska ljubav, je još nepoznat.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.