Pao papa Franja (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao papa Franja (VIDEO)

Papa Franja je tokom svoje posete Poljskoj doživeo manju nezgodu kada se, hodajući prema oltaru, spotakao i pao, ali se brzo podigao i započeo misu.

Foto: Printscreen/YouTube Papa Franja

U pomoć papi odmah su priskočili sveštenici koji su bili uz njega, javile su agencije.

Uprkos padu, naime, 79-godišnji Franja brzo se podigao i započeo sa misom pred oko nekoliko hiljada okupljenih vernika.

Inače, ovo je prva poseta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pape Franje Poljskoj u okviru 31. svetskog dana mladih koji se održava u Krakovu.

POGLEDAJTE:



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Papa Franja: Tragediju ljudske čežnje za vlašću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2016

Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franja upozorio je danas svet na opasnost i tragično ljudsko iskušenje koje pokušava da se uvuče u ceo život i svet - čežnju da se ima vlast, veličina i slava..."Čežnja da se ima vlast, veličina i slava je tragično ljudska stvar i veliko iskušenje koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Papa Franja se pred hiljadama vernika tokom mise spotakao i PAO (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2016

Papa Franja je tokom svoje posete Poljskoj doživeo manju nezgodu kada se, hodajući prema oltaru, spotakao i pao, ali se brzo podigao i započeo misu...U pomoć papi odmah su priskočili sveštenici koji su bili uz njega, javile su agencije...Uprkos padu, naime, 79-godišnji Franja brzo se podigao i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.