PRE NEGO STO JE POSTALA ZORANNAH Vristacete kada cujete kako su blogerku zvali u srednjoj skoli

Izvor: medio.rs, 24.Maj.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE NEGO STO JE POSTALA ZORANNAH Vristacete kada cujete kako su blogerku zvali u srednjoj skoli

Slavu u Srbiji, pa i van granica naše zemlje Zorana Jovanović pažljivo je godinama gradila pomoću fotogrfaija koje je objavljivala na društvenoj mreži Instagram, a pre svega zahvaljujući snimcima na Jutjub kanalu.

A nadimak Zorannah koji je sama sebi nadenula, postao je njen zaštitni znak.

I dok su mnogi pravili šale na račun njenog nadimka, niko nije ni slutio da je u srednjoj školi imala još zanimljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << naziv. Izvor koji je sa popularnom blogerkom pohađao srednju školu, otkrio je da je  Zorana umesto smešnog sufiksa, imala dosta interesantan prefiks svom imenu.

"Zorana i ja smo išli u Gimnaziju, to je privatna obrazovna ustanova, a tamo je imala drugačiji nadimak. Svako ko je išao u isto vreme kada i mi u tu srednju školu zna da su je zvali FK Zorana, jer je isključivo izlazila i zabavljala se s fudbalerima. Vidim da se i danas ništa u tom pogledu nije promenilo" otkrio je izvor.

Da sve bude zanimljivije, izgleda da Jovanovićeva ne odstupa od svog ukusa za muškarce, odnosno za njihovu profesiju, s obzirom na to da je duže vreme u vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, koji igra za belgijski klub Gant.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.