Ovo joj se neće svideti: Blogerke je ocrnile

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo joj se neće svideti: Blogerke je "ocrnile"

Kajli Džener izbacila je kolekciju sjajeva za usne, ozbiljno se potrudila da ih dobro reklamira, ali...

Foto: Brian Prahl / Splash News Kajli

Vlogerke koje su ocenjivale ovu kolekciju ni najmanje nisu zadovoljne!

Tinejdžerke su "poludele" za sjajevima za usne Kajli Džener, a vlogerke su počele da ocenjuju ovu kolekciju šminke.

Hajdi Hamod, profesionalna šminkerka iz Melburna i vlogerka koja ima oko 400.000 pretplatnika na svom YouTube >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kanalu, snimila je video koji je nazvala "Istina o Kajlinoj kolekciji sjajeva za usne". Video je za samo nekoliko dana pregledan više od 23.000 puta.

Hajdi kaže da je o ovoj kolekciji čula odlične komentare, a onda je kupila nekoliko i odlučila da ih testira.

"Htela sam da sačekam dok ne kupim sve nijanse iz kolekcije, ali sam posle četiri sjaja shvatila da ih neću kupovati više jer mi se ne dopadaju. Divno mirišu, ali boja ne traje. Ispod njih se ocrtava svaka pukotina na usnama", kaže ona u videu.



Izvor: YouTube

Ova vlogerka kaže da je Kajlina kolekcija "ekstremno precenjena", a u snimku dodaje i da sjaj ostaje po zubima jer se neprestano skida.

"Ne kažem da su baš skroz loši... pakovanje je lepo, ali nisam to očekivala s obzirom na to koliko koštaju".

Inače, njeni sjajevi za usne iz ove kolekcije koštaju 29 dolara, a poslednja kolekcija je skoro rasprodata.

I blogerka pod imenom Tootsie time kritikovala je kolekciju Kajli Džener, a njen video pregledan je više od tri miliona puta!

Not only are we launching two NEW summer shades tomorrow, we’re also restocking some of your favorites! Kourt K and Candy K lip kits will be back, as well as all three sold-out glosses, Candy, KoKo and Posie. 3pm tomorrow.

A photo posted by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on Jul 19, 2016 at 5:36pm PDT

Iako je ova blogerka bila oduševljena Kajlinom kolekcijom mat sjajeva za usne, za kolekciju "metal" kaže da je "obično smeće".

U videu je rekla da su pakovanja sjajeva za usne poluprazna, da su boje lepe, ali da je sjaj "nekako tanak, pa nije dovoljno da ga jednom stavite".

I vlogerka Kendal Alfred "ocrnila" je Kajlinu kolekciju sjajeva za usne, takođe smatrajući da bi trebalo da budu bolji s obzirom na to koliko koštaju.

"Iskreno mislim da zaslužujete bolje od ovoga", kaže Kendal.

Ne znamo šta će na sve to reći Kajli, ali loših kritika na njenu kolekciju je sve više.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Otkrivena istina o kozmetici za kojom lude devojke širom sveta: "Zaslužujete bolje od ovoga"

Izvor: B92, 26.Jul.2016

Kajli Džener izbacila je kolekciju sjajeva za usne, ozbiljno se potrudila da ih dobro reklamira, ali....Vlogerke koje su ocenjivale ovu kolekciju ni najmanje nisu zadovoljne!..Tinejdžerke su "poludele" za sjajevima za usne Kajli Džener, a vlogerke su počele da ocenjuju ovu kolekciju šminke...Hajdi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.