Ovakve USNE želećete do kraja ovog leta a možda čak i duže!

Izvor: Svet, 30.Jul.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakve USNE želećete do kraja ovog leta a možda čak i duže!

Koristeći metalik senke, ovog leta možete imati nesvakidašnji make up na usnama, koji će ih uokviriti i staviti u prvi plan, gde god da izađete.
Foto: Printsckreen/Youtube Kako eksperimentisanju nikada nema kraja, tako su mnogi šminkeri, ali i blogerke koje se bave različitim vrstama šminkanja, došli do novog trenda koji je polako počeo da se probija na vrh šminkanja. Ovakvo ukrašavanje usana ne izgleda previše upadljivo, a opet sa druge strane privlači poglede jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izgleda zaista prelepo.
Pročitajte i… Imate velike oči? Ovakva šminka im najbolje pristaje!
Možete birati bilo koje boje, samo je bitno da budu metalik, kao i način na koji ih stavljate.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovakve USNE želećete do kraja ovog leta a možda čak i duže!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2016

Kako eksperimentisanju nikada nema kraja, tako su mnogi šminkeri, ali i blogerke koje se bave različitim vrstama šminkanja, došli do novog trenda koji je polako počeo da se probija na vrh šminkanja. Ovakvo ukrašavanje usana ne izgleda previše upadljivo, a opet sa druge strane privlači poglede...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.