Ovako TUČU možete završiti za 2 SEKUNDE! Protivnik gotov: Prost potez, SVI MOGU DA NAUČE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako TUČU možete završiti za 2 SEKUNDE! Protivnik gotov: Prost potez, SVI MOGU DA NAUČE! (VIDEO)

Neverovatno efikasno - a nije prljav potez.

Nasilje svakako nije način da se rašavaju problemi, ali ako se već nađete u situaciji da ne možete konflikt da rešite na drugi način, postoji trik koji može da vam bude od izuzetne koristi.

Autor Jutjub videa koji možete pogledati ispod teksta objašnjava da se njime može oboriti i onesposobiti protivnik za svega dve sekunde. Potrebno je udariti protivnika glavom u grudi, a istovremeno ga uhvatiti za zadnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranu butina i snažno povući ka sebi.

SKANDAL KAKAV SE NIJE PONOVIO: Čuvenu glumicu muž uhvatio u toku s*ksa sa NJEGOVIM 13-GODIŠNJIM SINOM!

U ovom potezu najznačajniji je faktor iznenađenja, i činjenica da je vrlo teško reagovati, a protivnik smesta pada na zemlju, i nalazi se u nezavidnom položaju, čak i ako ne bude onesposobljen od udara glavom u zemlju...

Kako tačno treba da izgleda ovaj potez, ali i još nekoliko korisnih saveta o uvertiri i onome što treba posle njega da usledi, pogledajte u videu:
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.