Opet u transu: Englezi, idite gde dođavola želite!

Izvor: Mondo, 28.Jun.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet u transu: Englezi, idite gde dođavola želite!

"Gumi Ben" ponovo je piskavim glasom u transu komentarisao golove i pobedu Islanda nad Engleskom. Naljutili su ga i navijači pa im je poručio da...

Foto: YouTube screenshot

Gudmundura Benediktsona, popularnog "Gumi Bena", upoznali smo posle utakmice Island – Austrija, u kojoj su njegovi zemljaci golom u 94. minutu overili plasman u osminu finala i zakazali meč sa Englezima.

Svet je brzinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << munje obišla njegova čista emocija, na granici nervnog sloma, posle čega su stigle i vesti da je dobio otkaz – ali, ne na televiziji, gde je živa legenda – već u fudbalskom klubu u Rejkjaviku, gde je radio kao pomoćni trener.

Očekivano, "Gumi Ben" bio je neizostavan deo divne priče koju su nam sinoć ispričali Islanđani, koji su uspeli da eliminišu Englesku i nastave da sanjaju san zvani EURO 2016.

U potpunoj euforiji posle poslednjeg sudijskog zvižduka u Nici, Benediktson je vikao:

"Ovo je gotovo! Ovo je gotovo! Nema šanse da ćemo još kući! Da li ste videli ovo!? Da li ste videli!? Nikada me nemojte probiti iz ovog divnog sna", urlao je piskavim glasom, a potom su ga razljutili zvižduci engleskih navijača upućeni njegovim herojima dole na terenu.

"Zviždite koliko hoćete, Englezi! Island će igrati sa Francuskom u nedelju! Francuska – Island! Vi možete kući. Možete da idete van Evrope. Možete da idete gde god, dođavola, želite", vikao je aludirajući na Brexit.

"Engleska jedan, Island dva je rezultat ovde u Nici. Bajka se nastavlja", dodao je.



Izvor: YouTub



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Islandski komentator u ekstazi: Englezi, možete kući, možete van Evrope, idite gde god, dođavola, želite

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2016

Zviždite koliko hoćete, Englezi! Island će igrati sa Francuskom u nedelju! Francuska – Island – vikao je u mikrofon Gudmundur Benediktson Islandski komentator Gudmundur Benediktson „zapalio” je društvene mreže posle spektakularne proslave gola Islanda protiv Austrije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.