On je za 20 dolara uradio nešto što mnogi ne bi ni za milion

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je za 20 dolara uradio nešto što mnogi ne bi ni za milion

Snimak od kog će vam se zavrteti u glavi stiže nam sa Jamajke. Čovek je izveo vratolomiju i skočio u vodu sa 30 metara visine. Rezultat je impresivan, on je preživeo i pliva kao da ništa nije bilo.

Muškarac je odlučio da skoči sa terase kafića u zaliv okružen stenama na obali ostrva Negril. Ljudi koji su sa plaža posmatrali ovaj ludački skok su bukvalno izgledali kao mravi. 

Snimak neverovatnog skoka, koji je pre nedelju dana na Jutjub postavio Geret >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vader, postao je neviđeni hit, a hrabri Jamajčanin je, navodno, pristao da skoči zbog 20 dolara koji su mu ponudili turisti.

Video > Pogledajte skok Jamajčanina sa 30 metara u zaliv:
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Evo šta je čovek spreman da uradi za 20 dolara

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2014, 01:23

Snimak od kog će vam se zavrteti u glavi stiže nam sa Jamajke. Čovek je izveo vratolomiju i skočio u vodu sa 30 metara visine. Rezultat je impresivan, on je preživeo i pliva kao da ništa nije bilo...Snimak neposredno pre skoka.. ..Muškarac je odlučio da skoči sa terase kafića u zaliv okružen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.