Novi singl gitarskog dua Orea

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jun.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi singl gitarskog dua Orea

Novosadski gitarski duo Orea predstavlja novi instrumentalni singl “Game Theory” koji najavljuje njihov debi album na jesen ove godine u izdanju Lampshade Media.

Singl je dostupan za preuzimanje na svim glavnim svetskim muzičkim servisima: Amazon, iTunes, Deezer, Spotify, YouTube..

Njihovu mešavinu akustičnog bluza, džeza i flamenka kroz produkciju singla potpisuje Lil’ Bear dok je omot kreativni omaž Sonje Bajić, arhitetke i ilustratora >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koja živi i radi u Parizu i jedne od autora portala “Kakva Ženska”.

Kako sami autori, Borko Basarić i Milan Nenin ističu, “Game Theory” je životna igra, igra života, život kao igra.., u izvesnoj meri kontrolisana strategijom i planiranjem, ali i često vođena srećom, sudbinom i slučajnostima,

Duo će promovisati novi singl koncertom u četvrtak 23. juna u beogradskoj “Jazz Bašti” u sklopu obeležavanja svetskog dana muzike, a ujedno i rođendana kluba. Početak koncerta je zakazan za 21h, a ulaz će biti slobodan za sve posetioce.



Save
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.