Njen video je pogledalo dva miliona ljudi!

Izvor: Mondo, 05.Avg.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njen video je pogledalo dva miliona ljudi!

Nikol Metju ima 22 godine, YouTube kanal koji prati 38.600 ljudi, i objavu koju je do sada pogledalo skoro dva miliona osoba. Evo šta ih je toliko privuklo.

Foto: YouTube

U videu od 11 i po minuta, ova mlada devojka je pokazala kako se najbolje pokrivaju podočnjaci i akne na licu. Na početku je vidimo čupavu i bez trunke šminke, a na kraju doteranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa besprekornim tenom.

Prvo što je nanela na lice je hidratantni losion za telo. "To je najbrži način da vratim vlagu koži", objasnila je. Zatim je namazala prajmer, takođe na celo lice. "Prajmer omogućava da šminka ostane duže na licu", objasnila je Nikol.

Potom je uzela tečni puder i povukla prstima crte preko nosa, čela, brade, obraza i dela između usana i nosa. Puder je razmazala sunđerom specijalnog oblika koji se nedavno pojavio u našim parfimerijama.

Obrve je iscrtala četkicom, a iznad i ispod dlačica tankom četkicom je nanela korektor dve nijanse svetliji od pudera. Ne možemo reći da nam se dopada kakve obrve je tako napravila, izgledaju veštački.

Potom je sinđerom za puder natapkala mesta na licu na koja je nanela korektor.

Još svetliji korektor nanela je na podočnjake i donji deo kapka, prvo prstima, a potom i sunđerom. Zanimljivo je da je vrhom sinđera natapkala i sredinu čela, nosa, bradu i mesto između nosa i gornje usne, ali tako da je malo zahvatila i usnu.

I to nije kraj mackanja! Uzela je četkice i nanela još pudera!

Pogledajte:



Izvor: YouTube

Šta kažete?

Fino se "zacementirala" ova devojka, a probajte i vi, ali ne svakoga dana - tako ćete samo pogoršati izgled vaše kože, kojoj trebaju vazduh i vlaga, a puder, to već znate, zapuši pore.

Koristite savete iz ovog tutorijala ponekad, a ako vam je koža čista i zdrava, ako dovoljno spavate, neće vam ni trebati puderi i korektori jer nećete imati bubuljice i podočnjake.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.