Nastavnik snimio hit!

Izvor: Mondo, 31.Jan.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavnik snimio hit!

Nastavnik u osnovnoj školi na Roud Ajlandu snimio pesmu kojom je obavestio učenike da je škola zatvorena zbog snega i postao hit na Internetu!

Foto: YouTube

 Umesto da pošalje mejl učenicima da škola neće raditi zbog jakih snežnih nanosa koji su uzrokovali kolaps na saobraćajnicama, nastavnik Met Glendining je prepevao pesmu "Let it go" iz hit filma "Zaleđeno kraljevstvo".

Met je promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tekst pesme u "School is closed" i snimio i video, a onda ga poslao učenicima.

Sa samo četiri dana video je na kanalu YouTube pregledan preko dva miliona puta.

 

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nastavnik snimio hit!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2015

Nastavnik u osnovnoj školi na Roud Ajlandu snimio pesmu kojom je obavestio učenike da je škola zatvorena zbog snega i postao hit na Internetu!..Umesto da pošalje mejl učenicima da škola neće raditi zbog jakih snežnih nanosa koji su uzrokovali kolaps na saobraćajnicama, nastavnik Met Glendining...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.