Napokon se pojavila pesma! Ovako Dragana Mirković peva na engleskom sa Hose Felisijanom

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napokon se pojavila pesma! Ovako Dragana Mirković peva na engleskom sa Hose Felisijanom

Pevačica Dragana Mirković i portorikanski muzičar Hose Felisijano snimili su duetsku pesmu na engleskom jeziku pod nazivom "Don't go away". Spot za ovu numeru zvanično su promovisali pre nekoliko dana na pevačicinom Jutjub kanalu.

Draganu Mirković u ovoj pesmi čujemo u potpuno različitom izdanju od onog na koje smo navikli, s obzirom da je pesma potpuno suprotna od folk žanra, u kojem se pevačica proslavila.

Numera će imati tri verzije i osim na engleskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biće otpevana na španskom, dok će treća verzija biti mix. Hose Felisijano posetio je Srbiju, odnosno Požarevac gde je gostovao na televiziji naše pevačice. Njih dvoje nedavno su se pojavili i u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Pesmu premijerno poslušajte ovde:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako Dragana Mirković peva na engleskom i španskom (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2014

Srpska pevačica i njen kolega Hoze Felisijiano predstavili su spot za njihovu zajedničku pesmu pod nazivom "Go Away"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.