Minu Lazarević pretukao muž?

Izvor: Mondo, 04.Avg.2015, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minu Lazarević pretukao muž?

Suprug proslavljene glumice uhapšen zbog nasilja i držanja oružja.

Foto: YouTube

  Baletan Goran Stanić (42) u subotu uveče je pretukao suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade na Zvezdari u kojoj živi porodica.

Stanić je posle incidenta uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje, a u stanu u kojem živi sa Minom i dvoje maloletne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dece, pronađene su i četiri kapisle za detonator, piše "Kurir".

"Goran Stanić je najpre vređao suprugu Minu Lazarević, psovao je i optuživao da ga vara. U subotu je glumica odvela decu kod rođaka na Novi Beograd, a te večeri je usledila prava drama.", rekao je izvor iz istrage listu. "On je u toku dana malo više popio i uveče nasrnuo na nju i pretukao je".

Glumica je potom, dodaje isti izvor, pozvala policiju. "Tek tada je poludeo, uzeo je automatsku pušku za koju nije imao dozvolu i počeo da puca. Prava je sreća da niko nije nastradao i da se sukob u stanu na Zvezdari nije završio tragično".

U stan su ubrzo stigle četiri patrole policije, koje su smirile Stanića i stavile mu lisice.

"On se sumnjiči za nasilje u porodici, izazivanje opšte opasnosti i nezakonito držanje oružja i municije", rekao je neimenovani izvor "Kuriru".

Mina i Goran venčali su se 2008. godine nakon tri godine veze i imaju svoje dece.

 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minu Lazarević suprug pretukao i izbacio iz stana

Izvor: Story, 04.Avg.2015

Baletan Goran Stanić (42) u subotu uveče pretukao je suprugu, glumicu Minu Lazarević (40), a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari!..Mina Lazarević i Goran Stanić, foto: Story arhiva..Stanić je posle incidenta uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.