Lome se koplja oko njih dvojice! Ovo će biti novi lider opozicionog bloka u Srbiji?

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lome se koplja oko njih dvojice! Ovo će biti novi lider opozicionog bloka u Srbiji?

Poverenik Rodoljub Šabić i general Sreto Malinović glavni su kandidati za gradonačelnika opozicionog bloka koji čine Demokratska stranka i Pokret slobodnih građana, piše ponovo danas "Blic" u onlajn izdanju i dodaje da se oko njih dvojice "lome koplja".

Saša Janković smatra da kandidat treba da bude poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, dok bi demokrate poverenje poklonile Malinoviću, navodi list i dodaje, pozivajući se na neimenovan >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << izvor, da je teško da će Šabić "proći među demokratama".

FOTO: Youtube Printscreen/Sreto Malinović

"DS mora ovog puta da ima svog kandidata. Podržali smo Jankovića 2008. godine, kada je bio kandidat za ombudsmana, to smo ponovo uradili 2012. godine, a pre nekoliko meseci smo stali iza njega kao kandidata za predsednika Srbije. Red je da on sada uzvrati podršku", kaže neimenovani sagovornik "Blica".

Jeremić formira stranku u oktobru!

Malinović kaže za "Blic" da ni sa kim, pa ni sa Jankovićem, nije govorio na temu beogradskih izbora.

FOTO: Youtube Printscreen/Rodoljub Šabić

"Ako se stranka i pokret dogovore, prirodno je da očekujem podršku Jankovića", rekao je on.

Zabrana narodnim poslanicima u Srbiji! Ko prekrši pretpostavku nevinosti - zatvor ili novčana kazna!

"Kandidatura za gradonačelnika ne dogovara se na stranicama novina", rekao je listu Janković.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.