Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA STRANA FUDBALA: Ono kad ‘Dete Kopa’ intervjuiše uvek zanimljivog Jirgena Klopa (VIDEO)

U nesvakidašnjem, ali i veoma interesantnom razgovoru, mladi navijač Liverpula je intervjuisao novog i sve popularnijeg menadžera Liverpula – Jirgena Klopa.

Nemački stručnjak rado se odazvao pozivu mladog Ajzaka, velikog navijača Liverpula, kako bi mu odgovarao na interesantna pitanja.
Tako smo tom prilikom saznali koja su omiljena tri benda Jirgena Klopa, ali i koja mu je najveća slabost. Da vam otkrijemo, u pitanju je njegova leva noga, koja ga, kako sam kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nikada nije služila.
Ostatak pogledajte sami, ali je u svakom slučaju, Nemac pokazao šta su prave vrednosti, te da je zaista gospodin ‘Normalni’, kako je sam sebe nazvao po dolasku u Englesku.

(Izvor: youtube / Liverpool FC)
The post LEPA STRANA FUDBALA: Ono kad ‘Dete Kopa’ intervjuiše uvek zanimljivog Jirgena Klopa (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.