Kris i Brus Džener stavili tačku na svoj brak

Izvor: Story, 19.Dec.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris i Brus Džener stavili tačku na svoj brak

Majka popularnih sestara Kardašijan, Kris, i Brus Džener su okonačli brak bez trzavica, jer su imali predbračni ugovor. Porodične račune i automobile su podelili, a porodična kuća pripala Kris...

Kris i Brus Džener, foto: Youtube screenshot

Posle 23 godine bivši olimpijac Brus Džener i rijaliti zvezda Kris Džener odlučili su se na rastanak. Zahtev za razvod braka je podnela Kris >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << (59) u septembru, a samo tri meseca kasnije svi papiri su bili potpisani. Par je inače živeo razdvojen još od juna 2013. godine.

Činjenice o porodici Kardašijan u koje je teško poverovati saznajte OVDE

Kris i Brus (65) su brak okončali bez trzavica jer su imali predbračni ugovor. Porodične račune su podelili, dok je porodična kuća pripala Kris. Par zajedno ima ćerke Kendal (19) i Kajli (17), a pošto će mlađa ćerka ubrzo postati punoletna podelili su i starateljstvo nad njom.

Kris će takođe u svom vlasništvu imati Rols Rojs Goust iz 2012. godine, Bentli i Lend Rovera iz 2014. Brus je dobio Porše 997 Kupe, Kadilak Eskalejd i Harlija.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kris Džener ponovo slobodna

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Dec.2014, 11:02

Kris i Brus Džener su okončali brakorazvodnu parnicu i objavili konačan kraj svoga braka nakon 23 godine zajedničkog života...Brak je formalno okončan na sudu u Los Anđelesu nakon nešto manje od tri meseca od dana kada je Kris podnela zahtev za razvod...Kris će zadržati porodičnu kuću, ali...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.