Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO JE POČELO…: Tadić kreirao, Kostić iznudio, Tadić realizovao penal, Gruzija – Srbija 1:1 (VIDEO)

Nije uspevala reprezentacija Srbije da se tokom većeg dela prvog poluvremena nađe u izglednoj šansi, pa se činilo da će Gruzija na odmor sa prednošću iz šestog minuta meča.
Ipak, bio je dovoljan jedan trenutak inspiracije Dušana Tadića, koji je sjajno uposlio Filipa Kostića. Na njega je sa leđa startovao Kakabadze, oborio ga u kaznenom prostoru Gruzije, što je okaratkerisano kao start za najtežu kaznu.
Dušan Tadić je iskoristio jedanaesterac, pa će početak drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poluvremena timovi dočekati izjednačeni – 1:1.
)
(Youtube/AM Video7S)

 
(Youtube/RTS Sajt – Zvanični kanal)
The post KAKO JE POČELO…: Tadić kreirao, Kostić iznudio, Tadić realizovao penal, Gruzija – Srbija 1:1 (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukavi Tadić: Doneo izjednačenje Srbiji sa bele tačke, a pre penala izveo majstoriju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Mar.2017

..Dušan Tadić je postigao svoj 4. gol u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i poravnao je rezulat na 1:1 u duelu protiv Gruzije *On je iskoristio penal koji je dosuđen za Srbiju u samom finišu prvog poluvremena nakon što je u kaznenom prostoru oboren Filip Kostić, nakon što ga je sjajno proigrao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.