Jutjub ostaje bez muzike?

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutjub ostaje bez muzike?

Veliki broj ljudi prvo posećuje Jutjub kada želi da vidi najnoviji spot omiljenih izvođača. No, to će se izgleda uskoro promeniti.

Muzičke izdavačke kuće planiraju da povuku spotove sa ovog servisa jer ne dobijaju dovoljno novca za njih, prenosi New York Post. Universal, Sony i Warner Bros imaju u planu da bojkotuju servis.

To će ići u korist konkurentskim platformama kao što stu Vessel i Snapchat.

Kao i najveći streaming servis na svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Spotify, Google veruje da je besplatan sadržaj najbolji način da ubedi korisnike da ulože novac na duge staze, navodi Digital Spy. Međutim, prethodni izveštaji sugerišu da je Spotify pod pritiskom od strane muzičke industrije, kako bi uklonio besplatnu opciju.

Google takođe nudi premium muzički servis pod nazivom YouTube Music Key, koji je u beta fazi od novembra.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.