Jutjub od 2017. nudi kablovske TV kanale

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutjub od 2017. nudi kablovske TV kanale

Popularni sajt za razmenu video sadržaja Jutjub (YouTube) planira da pokrene servis koji će korisnicima nuditi niz kablovskih TV kanala preko interneta, izvestila je njujorška agencija "Blumberg".

Pomenuti servis, pod nazivom "Unplugged", trebalo bi da počne sa radom već naredne godine, tvrde neimenovani izvori upoznati sa situacijom.

Rukovodioci Jutjuba su o svojim planovima razgovarali sa vodećim medijskim kompanijama kao što su Viacom, NBC Universal >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Twenty-First Century Fox, ali tek treba da dobiju dozvolu za bilo kakav sadržaj, saopštili su isti izvori.

Jutjub je u vlasništvu Gugla, a prošle godine je uveo servis Red koji omogućava gledanje video sadržaja bez prekida za reklame uz mesečnu pretplatu od deset dolara u SAD.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.