I vama nestale patike sa kućnog praga? Evo kako to lopovi rade (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 26.Feb.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I vama nestale patike sa kućnog praga? Evo kako to lopovi rade (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima, lopov ošacuje „stanje“ ispred vaših ulaznih vrata i ako mu se dopadne obuća koju nosite, uđe u vaše dvorište, pokupi patike i nečujno pobegne biciklom, dok ste još u krevetu.

To se jutros desilo Leskovčaninu Dejanu Miliću iz naselja Solidarnost, ali lopov nije imao sreće jer nije ni slutio da opljačkani u svom dvorištu ima instaliranu video kameru.

Ako vidite ovog, da znate da je lopov“, ostavio je Dejan komentar >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ispod video zapisa sa sigurnosne kamere koji je postavio na društvenim mrežama.



SITNE KRAĐE, SITNE I KAZNE

Džeparoši i lopovi koji kradu „na sitno“ uglavnom prolaze nekažnjeno. U slučajevima sitne krađe policija obezbeđuje podatke o lopovu kako bi oštećeni podneo privatnu tužbu.

Prema Krivičnom zakoniku, za sitnu krađu, osim štete koja nije veća od 5.000 dinara, smatra se delo učinjeno sa namerom da se pribavi mala imovinska korist koja tu sumu ne prelazi.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) KAKAV BEZOBRAZLUK! Pogledajte kako je lopov UKRAO LESKOVČANINU PATIKE s kućnog praga

Izvor: Kurir, 27.Feb.2017, 12:20

...Na snimku se jasno vidi kako je lopov prvo "ošacovao" stanje oko kuće, u dvorištu, da bi potom ušao u dvorište, pokupio patike i nečujno pobegao na biciklu, dok je domaćin bio još u krevetu..Međutim, lopov nije imao sreće jer je u dvorištu bila instalirana nadzorna kamera..„Ako vidite...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.