HOROR NA SNIMANJU! Učesnica emisije “Izvedi me” prijavila pokušaj silovanja!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR NA SNIMANJU! Učesnica emisije “Izvedi me” prijavila pokušaj silovanja!

Učesnica šou programa "Izvedi me" na televiziji Pink, prijavila je policiji pokušaj silovanja.

Izvesna I. K. juče je podnela prijavu policiji u kojoj je navela da ju je drugi učesnik emisije "Izvedi me" prvo opljačkao, a potom pokušao da siluje u jednom motelu na Kružnom putu u naselju Kijevo, gde je prethodno sniman šou u kojem su oboje učestvovali.

- S obzirom na to da su u pitanju teške optužbe, policija je odmah reagovala i trenutno se svi njeni navodi ispituju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - rekao je izvor upućen u dešavanja iz motela.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Takmičarka je navodno bila vidno uznemirena i u teškom psihičkom stanju tokom davanja iskaza, zbog čega je odvezena u adekvatnu medicinsku ustanovu, gde joj je pružena pomoć.

Policija je navodno na saslušanje pozvala i mladića koji je optužen za pljačku i pokušaj silovanja, kao i nekoliko svedoka.

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PREOKRET: Učesnica emisije “Izvedi me” prijavila pokušaj silovanja, pa POVUKLA PRIJAVU!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017

Ogromnu pažnju je privukla informacija da je jedna od učesnica emisije "Izvedi me" juče prijavila policiji da je jedan muškarac pokušao da je siluje u motelu u Rakovici, međutim, kako saznajemo, ona je u međuvremenu povukla prijavu!..Kako Telegraf saznaje, u motelu koji se nalazi u naselju Kijevo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.