Grate objavili album “Ne mogu, neću, ne znam i ne želim”

Izvor: BalkanRock.com, 28.Apr.2015, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grate objavili album “Ne mogu, neću, ne znam i ne želim”

Najavljen singlovima “Ja” i “Karma“, pod etiketom Odličnog hrčka objavljen je treći studijski album novosadskog alt rock sastava ​Grate.

Izdanje ​​ “Ne mogu, neću, ne znam i ne želim“, u 56 minuta i 56 sekundi donosi žestoki rokenrol zvuk i sirovu energiju koja pokreće. Album je dostupan je na Deezeru, ali i na zvaničnom YouTube kanalu grupe Grate.

Prethodni album “Volim da hodam”, koji je od nedavno takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << dostupan na digitalnim servisima, označio je kraj lomova za Grate. “Prošli smo kroz zaista težak period dok smo stvarali pesme za Volim da hodam. Ne mogu, neću, ne znam i ne želim je nešto potpuno drugo… Ovaj album oslikava naš život u poslednje dve i po godine, koliko smo ga i stvarali. Trinaest priča koje smo videli, čuli, i preživeli. Kao da se sam napisao. On je naš glas protiv mračne realnosti koju živimo, ​odgovor na nadrealn​u​ svakodnevic​u​… Naša borba za bolju budućnost.” objašnjavaju momci iz grupe Grate kako je rođeno novo, upravo objavljeno izdanje.


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.