GOTOVO, VENČANJE ZAKAZANO! Mlada krenula za Beograd - za nju, treća sreća! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO, VENČANJE ZAKAZANO! Mlada krenula za Beograd - za nju, treća sreća! (FOTO)

Burna romansa.

Ljubavna priča Mirele Lapanović i Milutina Radosavljevića zaludela je javnost. Njihova ljubav bila je turbulentna još u vili "Parova" gde su otpočeli svoju romansu, jer Mirela je tada bila zauzeta.

Pogledajte OVDE koji par iz "Parova" bi takođe trebalo da se venča uskoro.

Foto: YouTube printscreen/Parovi TV HAPPY

Kada se završio rijaliti pričalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je njihova veza okončana, a sada Milutin otkriva planove sa Mirelom.

Mili je u razgovoru sa medijima izjavio da će se Mirela i on venčati već sledeće nedelje. Iako se pisalo da se ona vraća bivšem vereniku, Mili tvrdi da njihova ljubav cveta i da nema ništa od raskida.

- Dolazi i odmah idemo da zakažemo venčanje u jednoj beogradskoj opštini. Pravo pravcato, ne televizijsko! Shvatili smo da smo stvoreni jedno za drugo. Mirela iza sebe ima dva propala braka, ja za sobom imam bezbroj veza sa svakakvim ženama, oboje imamo dovoljno iskustva da umemo da prepoznamo ono pravo. Super se slažemo, imamo fantastičan seks i nikada u životu ni prema jednoj ženi nisam osetio ono što prema Mireli osećam - rekao je Mili.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.