Fantastično!

Izvor: Mondo, 30.Avg.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastično!

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, imaće manju ulogu u filmu “Apsolutno fantastične”

Foto: YouTube/Instagram/kimkardashian

  Ukoliko ste fanovi britanske serije "Apsolutno fantastične" u kojoj ste pratili blesave avanture dve večito pijane drugarice Britanki Edine i Petsi, onda sigurno znate da uskoro počinje snimanje filma.

Ono što ne znate je da će se u filmu pojaviti nekoliko ličnosti iz svetskog šou biznisa - Kejt Mos, nekadašnja "Spajsica" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ema Banton, a sada i američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Ne znamo o kakvoj je ulozi reč, ali s obziram da je Edina "modna kreatorka" (poput Kanijea Vesta) moguće je da ćemo je gledati na nekoj probi haljine ...

U seriji koja je emitovana u pet sezona između 1992. i 2003. godine, glavne uloge igraju Dženifer Sonders i Džoana Lamli.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.