EKSPERIMENT Išla je ulicom i nudila seks muškarcima, a oni su ovako reagovali

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPERIMENT Išla je ulicom i nudila seks muškarcima, a oni su ovako reagovali

Andrea Vendel sa Jutjub kanala "Whatever" napravila je mali društveni eksperiment. Ona je šetala ulicom i prilazila muškarcima nudeći im seks sa njom.

Ovaj eksperiment bio je inspirisan videom iz 2013. gde je muškarac prilazio ženama na ulicom. On je od 100 žena koje je pitao za seks dobio nula pozitivnih odgovora, dok je Andrea imala više sreće. Njoj je 30 muškaraca reklo da, dok su ostali bili jako zbunjeni.

Uglavnom su reagovali pristojno i neretko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se stidljivo smeškali, ali su definitivno bili zatečeni pitanjem, jer je društveno ne tako čest slučaj da devojka prva prilazi muškarcu. Ipak, kada je muškarac to isto radio, žene su bile uplašene i mislile su da je u pitanju manijak.

Eksperiment iz 2013. postao je viralan, pa će i ovaj bez sumnje dostići njegovu slavu.

VIDEO> Pogledajte kako je izgledao ovaj eksperiment
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Kako muškarci reaguju kada im se nudi seks

Izvor: Radio 021, 26.Apr.2015

Andrea Vendel sa Jutjub kanala "Whatever" napravila je mali društveni eksperiment. Ona je šetala ulicom i prilazila muškarcima nudeći im seks...Ovaj eksperiment bio je inspirisan videom iz 2013. gde je muškarac prilazio ženama na ulicom. On je od 100 žena koje je pitao za seks dobio nula pozitivnih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.