Da li biste preživeli ovu šalu: Devojčica duh koja se pojavljuje nasred sobe

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste "preživeli" ovu šalu: Devojčica duh koja se pojavljuje nasred sobe

Nakon ovog video-klipa neko bi rekao odlična šala, ali sa druge strane nekima bi ova šala ostala noćna mora do kraja života.

Čuveni par Džesi i Đina već godina unazad jedno drugo dovode u neverovatne situacije i upravo zbog toga imaju veliki broj pregleda na servisu Jutjub.

Njihove "podvale" nekada mogu biti surove, ali poslednja koju je Džesi spremio za njegovu devojku nije bila nimalo naivna. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Naime, on je uspeo uz pomoć projektora da stvori iluziju da se nasred sobe pojavio duh. Sačekao je da Đina zaspi, a onda je pustio devojčicu uz pomoć projektora koja se pojavljuje nasred sobe. Naravno, devojčica je duh da situacija bude napetija.

Pogledajte kako je Đina odreagovala kada se probudila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.