Čabarkapa, je l’ te strah od žene?! Jesi li opet postao papučar?! Aleksandra POBESNELA na pomen DNK testa!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čabarkapa, je l’ te strah od žene?! Jesi li opet postao papučar?! Aleksandra POBESNELA na pomen DNK testa!

Situacija između Aleksandre Subotić i Aleksandra Čabarkape ne smiruje se!

Naime, nakon što se pojavila informacija kako Čabarkapa navodno ne veruje da je dete koje ima sa Aleksandrom njegovo, te da želi da radi DNK test, progovorila je Aleksandra.

Foto: Youtube/TV Happy

Nakon što su joj u "Parovima" saopštili ovu informaciju, ona je rekla:

- On mnogo dobra zna da je to njegovo dete. Dete >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nije priznato jer ja nisam želela da se upisuje, jer bih onda morala da tražim njegov potpis za sve što treba - počela je ona.

Foto: Youtube/TV Happy

Međutim, nakon što su je pitali da li pristaje na DNK test, žestoko je odbrusila!

- NE pada mi na pamet! Čabarkapa, ne znam da l' si postao papučar, pošto si nekada bio. Nikada nisi sumnjao, sad sumnjaš. Ne znam da li te ona gospođa Klaudija sada nagovara na to, da li imaš neki strah od nje pošto se tako ponašaš?! Mnogo me boli što on zna šta sam sve prošla zbog njega i za njega, pa ako on misli da sam ja ušla u rijaliti da ga varam - svaka mu čast! - objasnila je Subotićeva.

Foto: TV Happy

Ona je otkrila i kako joj je Čabarkapa "odobrio" da ga pominje i pozdravlja dok je u rijalitiju.

- Rekao mi je da mogu da ga pozdravljam iako je oženjen i ima decu. Zabole me ako je njegova žena poludela zbog svega ovoga! - završila je Aleksandra.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Aleksandar Čabarkapa iz zatvora nazvao Parove i napravio haos

Izvor: Tracara.com, 21.Jan.2017

(foto: Instagram/sandrasuboticss) Drama koja se pre nekoliko godina odvila između Aleksandra Čabarkape, Ljube Pantović i Aleksandre Subotić ponovo se našla u središtu pažnje domaće javnosti nakon što je Ljubina ćerka, koja je svojevremeno rodila dete majčinom izabraniku, ušla u rijaliti Parovi. Aktuelizovanje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.