Bio je megazvezda, a onda na vrhuncu slave nestao iz javnog života

Izvor: Press, 21.Okt.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je megazvezda, a onda na vrhuncu slave nestao iz javnog života

Tamo negde 2000. godine urnebesan MTV rijaliti šou "Jackass" imao je nezaboravnu premijeru na malim ekranima. Centralna figura, izvesni Džoni Noksvil, dosegao je popularnost filmske zvezde nakon ogromnog uspeha tri serijala i tri hit filma, ali i nekoliko manjih uloga u drugim filmovima. Ali gde je on sada? Poslednjih godina nema ga u javnosti, a Jutjub kanal Looper, otkriva prave razloge za njegovo povlačenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
foto: 24sata.rs
Kritičari lika i dela Džonija Noksvila smatraju da mu glumačka karijera u skorije vreme neće doneti Oskara, i to nije daleko od istine.
Filmovi kao što su The Dukes Of Hazard, Walking Tall i The Ringer loše su prošli kako kod kritike tako i na blagajnama bioskopa. U pomenutim ostvarenjima Džoni je uglavnom dobijao uloge beznadežnih dežurnih nestašnih vragolana, što baš i nije sjajan recept za uspešnu glumačku karijeru.
Ne iznenađuje činjenica da se Noksvil nekoliko puta ozbiljno povredio snimajući Jackass. Dvaput je žestoko nokautiran dok je snimao prvi film Jackass, a navodno je zamalo umro jednom kad je raketa eksplodirala ispod njega.
Međutim, tek su ga čekale prave nevolje. Lom penisa i probijanje uretre kad je kaskada sa motociklom krenula po zlu. I dan-danas svakodnevno koristi kateter.
Udarac koji je Noksvil zaista teško podneo desio se 2011. godine kad je njegov kolega i blizak prijatelj Rajan Dan nastradao u saobraćajnoj nesreći. Imao je samo 34 godine.
Džoni se tada obratio javnosti saopštenjem.
"Izvinite, trenutno sam jako tužan jer sam izgubio brata. Moj svet je postao 134 posto manje smešan. Ne znam šta bih rekao u ovom trenutku, pa ću završiti ovako. Volim te, Rajane", glasile su Noksvilove reči.
Ubrzo posle toga Noksvil se udaljio od Jackass franšize filmom Bad Grandpa, koji je doživeo finansijski uspeh i dodatno uticao na to da Džoni po strani ostavi rijaliti šou koji mu je doneo slavu.
Nastavio je da radi na drugim projektima, ali oni prosto nisu dobili previše pažnje.
Kad nije pred kamerama Noksvil zapravo vodi neverovatno srećan život kao porodičan čovek. I sam priznaje da ga je saznanje da će postati otac nagnalo da započne karijeru. Bio mu je potreban novac da bi izdržavao porodicu što ga je inspirisalo da na sebi isproba nekoliko vrsta opreme za samoodbranu.
Otkad se Jackass završio miran porodični život i srećan brak držali su paparace podalje i pomogli mu da skrene pažnju medija sa sebe.
Da budemo iskreni, zaslužio je pauzu!



 
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(VIDEO) TUŽAN KLOVN: Nekada je bio megazvezda, a onda je na vrhuncu slave pobegao od reflektora

Izvor: Kurir, 21.Okt.2016

...Poslednjih godina Džonija Noksvila nema u javnosti, a Jutjub kanal Looper, otkriva prave razloge za njegovo povlačenje Kritičari njegovog lika i dela smatraju da mu glumačka karijera u skorije vreme neće doneti Oskara, i to nije daleko od istine..Filmovi kao što su The Dukes Of Hazard, Walking...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.