Bijonse ima kućni snimak!

Izvor: Story, 22.Nov.2014, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse ima kućni snimak!

R\'n\'b diva na Youtube kanalu okačila je video spot za svoju novu pesmu, u kojem predstavlja i svoju kuću

Bijonse, foto: Instagram

Bijonse je poznata po pomeranju granica kada je kreativnost u pitanju, pa nas tako ni ovog puta nije ostavila ravnodušne.

Džej Lo, Niki Minaž i Kim Kardašijan, mogu da stave svoje poznate guze malo na klupu, jer je Bijonse u ovom spotu pokazala kako se to radi bez fotošopa, korekcija i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tima profesionalaca iza sebe.

Spot izgleda kao nešto što bi svako od nas uz malo truda i volje mogao da napravi, pa donosi malo osveženja u svet muzičkih diva i njihovih seksi spotova.

Sa štitinicima za kolena kada padne, pevačica je kroz ovaj video provela fanove kroz svoje prebivalište - čak se i njega ćerkica Blu Ajvi vidi u jednom trenutku, kao i patike njenog muža.

Video je snimljen za njenu novu pesmu 7/11

Pogledajte:

 

Izvor: Mondo
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.