Baš smo se pitali koga li će Rikardinjo da baci na jutjub...

Izvor: MozzartSport.com, 07.Feb.2016, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baš smo se pitali koga li će Rikardinjo da "baci" na jutjub...

„Nisam mogao da zasmislim lepši način da proslavim rođendan", poručio kapiten našeg tima Marko Perić

Posle velikog trijumfa nad Portugalijom i plasmana u četvrtfinale sa prve pozicije Slobodan Rajčević, strelac drugog gola za naš tim, izjavio je da je ceo tim znao šta ga očekuje, kao i da su igrači među sobom pričali o tome koga će Rikardinjo da "promoviše" na Jutjubu.

„Igrali smo na to da imamo skoro stoprocentan učinak iskorišćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šansi. Ako nam se ukažu da ih i iskoristimo. Znali smo da ćemo imati dve tri prilike koje ne smemo da propustimo. Očekivano je bilo da lopta bude više kod njih i da mi realizujemo ono što nam se ukaže. Mnogo velikog protivnika smo pobedili. Portugalci imaju najboljeg igrača na svetu. Imaju ekipu za zlato. Znali smo i šta možemo očekujemo od Aksentijevića. On je jedan od najboljih na svetu. Na njega uvek možemo da se oslonimo. Ali ništa još nije urađeno. Ukrajina uopšte nije loša ekipa. Odlično su igrali protiv Španije i tu je moglo svašta da se desi. Ipak, ova naša ekipa ima veliko srce, imaće podršku preko 12.000 ljudi i verujemo u plasman u polufinale", istakao je Rajčević.

Rikardinjov gol?

„Baš smo jutros pričali ko će da osvane na Jutjubu. Ovog puta je to bio Pršić, ali ljudi, to je sve normalno. Sa Rikardinjom se to stalno dešava".

Kapiten Marko Perić kaže da je igračima mnogo značila sjajna atmosfera...

„Nisam mogao da zasmislim lepši način da proslavim rođendan. Kada smo videli tribine uoči prve utakmice protiv Slovenije rekli smo: "Ljudi, mi ovo ne smemo da izgubimo“. Šta tek reći za ovo večeras? Ovo je ekipa koja sebe jača timskim duhom. Nije bitno ko koliko igra ili ko sedi na klupi. Svi imamo iste zasluge. Ova utakmica nam je čak bila lakša sa psihološke strane jer smo već obezbedili četvrtfinale. Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu, sa sigurno najboljim igračem planete. Videli ste šta radi Rikardinjo. On protiv svih pravi razliku na terenu. Kada je on u igri sva četvorica nas u odbrani napeti smo i pod pritiskom. Velika je stvar što smo celu utakmicu uspeli da zadržimo koncentraciju i sačekamo naše šanse", zaključio je Perić.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.