Amy Lee obradila “With or without you” benda U2

Izvor: BalkanRock.com, 20.Nov.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amy Lee obradila “With or without you” benda U2

Evanescence pevačica Ejmi Li predstavila je na svom novom Jutjub kanalu obradu rok balade “With or without you” koju u originali izvodi U2.

“Ponekad sanjam u muzici. Mračna verzija U2-ove besmrtne pesme svirala je u mojoj glavi dok sam budila jednog jutra. Razvlačila sam se u tom polu-budnom, polu-uspavanom mesto, bez slika – samo tama, ova pesma i velike emocije. Kako sam se osvešćivala samo sam razmišljala ne puštaj, ne zaboravi! I momentalno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sam otrčala gode i smislila sintisajzer linije.” – napisala je Ejmi na Fejsbuk stranici.

Ejmi je krajem oktobra pokrenula novi Jutjub kanal na kome je počela sa predstavljanjem obrada. U2 obradi je prethodila “It’s a fire” benda Portishead. Pevačica će u narednom periodu biti na turneji sa Evanescence ali prema njenim izjavama nema skorašnjeg planova za novim albumom.



Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.