Albanske plaže fatalne za turiste sa Kosova?!

Izvor: Mondo, 21.Jul.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanske plaže fatalne za turiste sa Kosova?!

Prvi mesec turističke sezone u Albaniji bio je fatalan za turiste sa Kosova.

Foto: Screenshot/Youtube

 Poslednja žrtva je 35-godišnji Albanac iz Prištine, koji se utopio u moru, na plaži Velipoja u blizini Drača. Pre njega, život je na obali Albanije izgubilo još najmanje 14 osoba sa Kosova, prenosi RTS pisanje prištinskih medija.

Na plažama u Draču i Velipoji dogodio se najveći broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smrtnih slučajeva. Većina nastradalih je sa Kosova.

Prva nesereća dogodila se 21. juna, kada je život izgubila osoba starosti 63 godine. Ostala je bez svesti na plaži u Draču i preminula na putu do bolnice. Sedam dana kasnije preminuo je muškarac star 73 godine.

Hit u Evropi: Kupio sam gajbu u Albaniji (FOTO)

Slučajevi stradanja i utapanja se nastavljaju, što u vodi, što na obali od srčanog udara.

Na plažama oko grada Valona četvoro ljudi poginulo je 15. jula. Nekoliko dana ranije, u okolini Drača, za nekoliko minuta utopilo se troje ljudi.

Rama: Srbi su simpatični, nek' dođu na more

Krajem prošle nedelje u Valoni je stradala osoba stara 15 godina. Takođe u Valoni, stradala je još jedna osoba, starosti 42 godine.

Policija je registrovala sve slučajeve, a u većini, lekarske intervencije nisu bile od pomoći.

Procenjuje se da je na plažama Albanije trenutno nekoliko stotina hiljada turista sa Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.