Završena rekonstrukcija vlasotinačkog Doma zdravlja

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jul.2017, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena rekonstrukcija vlasotinačkog Doma zdravlja

Zgrada Doma zdravlja u Vlasotincu potpuno je obnovljena, a ovi radovi koštali su skoro 23 miliona dinara, izdvojenih iz državne kase. 

Kako su saopštili iz ove zdravstvene ustanove, na zgradi je rekonstruisan krov, zamenjena je spoljna stolarija i postavljena je fasada.Foto: Agencija Publika

Ovo je najveća rekonstrukcija u Domu zdravlja u poslednjih pola veka – kazala je ranije direktorka Milena Stanković Mitrović.

Pare za rekonstrukciju Doma zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Vlasotincu, navode, izdvojene su preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Podsetimo, u toku je rekonstrukcija ove zdravstvene ustanove i u Nišu, za šta je iz republičke kase, kako su tada kazali iz gradske vlasti, plaćeno 112 miliona. Prema poslednjim informacijama iz niškog Doma zdravlja, radovi bi trebalo da budu završeni do kraja avgusta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.