Upucao se lovačkom puškom dok je vozio traktor

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Nov.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucao se lovačkom puškom dok je vozio traktor

Dragiša S. (55) iz Mikulovca zadobio je lakše telesne povrede kada je želeći da pođe u lov, nehotice ispustio lovačku pušku koja je opalila.

Dragiša je primljen na Odeljenje hirurgije prokupačke bolnice „dr Aleksa Savić“ gde su mu konstatovane povrede od dramlija u predelu leve natkolenice i leve šake i trenutno se oporavlja na odeljenju.

– Pacijent je primljen u svesnom stanju, i na njegovu sreću radi se o lakšim telesnim povredama. Zadržan >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je na Odeljenje hirurgije radi daljeg lečenja i njegov oporavak za sada ide dobro – rekla je Marija Despotović, portparol bolnice.

Kako saznajemo, čovek je pošao u lov traktorom. U ruci je držao pušku i vozio, kada mu je na neravnom putu puška skliznula, udarila u zemlju i opalila.

On je samo zahvaljujući velikoj sreći prošao sa lakim telesnim povredama, jer su ga pogodila samo nekoliko zrna sačme.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.