Una Dimitrijević druga na Malti

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Apr.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Una Dimitrijević druga na Malti

Nišlijka Una Dimitrijević osvojila je drugu nagradu na prestižnom međunarodnom muzičkom takmičenju za mlade pevače „Eurostar“ koje se svake godine održava na Malti.

U veoma jakoj konkurenciji od preko 100 takmičara u 7 kategorija naša 12-ogodišnja sugrađanka bila je daleko ispred ostalih učesnika.

Kao jedina predstavnica Srbije, Una je pevala naslovnu numeru iz poslednjeg filma iz serijala o Džejms Bondu, koju u originalu izvodi Sem Smit, a publika >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ju je ispratila ovacijama.

Inače, učešće na ovako prestižnom festivalu, Uni Dimitrijević je donelo prvo mesto koje je decembra osvojila na „Riga simfoni“ u Letoniji.

„Mnogo sam zadovoljna što sam učestvovala na festivalu. Ovo je velika čast za mene i dokaz da se trud isplati. Još mi je draže što sam bila jedina predstavnica Srbije i što sam dobila pozive za festivale u Poljskoj i Rumuniji i za čak 2 u Bugarskoj, u Velikom Trnovu i Varni” kaže Una Dimitrijević.

Međunarodni festival „Eurostar“ održava se u La Valeti od 19. do 24. aprila, a cilj organizatora je da predstave i podrže najtalentovanije vokalne umetnike iz čitave Evrope.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.