Umro predsednik opštine Medveđa

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Nov.2014, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro predsednik opštine Medveđa

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković (1962. ) umro je danas, najverovatnije od posledica srčanog udara, rečeno je u Domu zdravlja u toj varoši.

Prema izjavama lekara, Drašković je dovezen u Dom zdravlja u besvesnom stanju, a umro je oko 20 časova posle neuspešne reanimacije.

"Naša ekipa hitne pomoći je na licu mesta pokušala reanimaciju, mi smo nastavili da ga reanimiramo u Domu zdravlja, ali pomoći nije bilo. On je već bio mrtav", kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je internista Nebojša Arsić.

Prema navodima prijatelja, Drašković je danas bio u rodnom selu svojih roditelja, selu Vrapce nedaleko od Medveđe.

"Odveo je kravu do reke. Posle sat vremena krava se vratila, a njega nije bilo. Pronašla su ga braća od stričeva u blizini kuće i zvala hitnu pomoć", ispričao je jedan od prijatelja porodice Drašković.

Kako saznaje agencija Beta, javni tužilac Višeg suda u Leskovcu naredio je obdukciju tela.

Drašković je bio predsednik opštine Medveđa u trećem mandatu, kao nosilac liste Grupe građana "Gornja Jablanica".

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.